Γιατι ReWize

Γιατί
ReWize?

Αν έχεις κι εσύ το όραμα να αναπτύξεις μια επιτυχημένη επιχείρηση στον τομέα του Real Estate η ReWize είναι αυτό που ψάχνεις.

Στη ReWize δε προσφέρουμε απλά ένα business model ή ένα CRM.

Είμαστε ένα οικοσύστημα υπηρεσιών και εργαλείων που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του κλάδου, εκσυγχρονίζοντας τους μεσίτες και προσφέροντας τρομακτικά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε αυτούς που θα καταλάβουν την αξία των συστημάτων και υπηρεσιών μας.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Η ReWize είναι το 1ο ψηφιακό δίκτυο και οικοσύστημα υπηρεσιών στην Ελλάδα που μπορεί να μετασχηματίσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε επαγγελματία θέλει να συμμετάσχει στη νέα ψηφιακή εποχή.

ReWize Agents

Μέχρι χθες δεν υπήρχε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης των μεσιτών το οποίο να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του ΜΕΣΙΤΗ.

ReWize Agents

Για αυτό η ReWize δημιούργησε όλα εκείνα τα εργαλεία της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ που χρειάζεται ένας μεσίτης για να αναπτυχθεί στο Real Estate του σήμερα.

ReWize Agents

Τι σκέφτομαι; || Πως το κάνει η ReWize;

Πρέπει να διαλέξω ένα σύγχρονο CRM που να ικανοποιεί τις ανάγκες μου

Το κορυφαίο RW Control, αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και δοκιμής είναι η απόλυτη σουίτα real estate τεχνολογίας φτιαγμένη από μεσίτες για μεσίτες. Μια παρουσίαση θα σας πείσει.

Έχω χαθεί με τα εκατοντάδες διαθέσιμα εργαλεία τεχνολογίας & AI

Η ReWize έχει μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα η οποία καθημερινά ανακαλύπτει δοκιμάζει και ενσωματώνει τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία που κάνουν τη ζωή και την αποτελεματικότητα του μεσίτη πολύ καλύτερη!

Πρέπει να φτιάξω μια σύγχρονη ιστοσελίδα, να είναι mobile friendly, να έχει σύγχρονο design UI & UX, να την συντηρώ και να την εκσυγχρονίζω, να φροντίζω για το SEO ώστε να με βρίσκουν οι πελάτες μου

Με πάνω από 12 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και υποστήριξης Taylor made ιστοσελίδων real estate η ομάδα μας έχει φροντίσει να εκπληρώνει τα υψηλότερα standards σε όλες τις κρυφές πτυχές! Δεν είναι τυχαίο, ότι στο case study της ΗalkidikiProperties.com οι ζητήσεις της εταιρείας πλέον έρχονται κατά ποσοστό 67% από το δικό της Website! Κρατάμε τη δύναμη των δεδομένων στο σπίτι μας!

Θέλω να προωθώ καλύτερα τα ακίνητα μου, όπου βρίσκονται οι πελάτες μου. Να ποστάρω και να είμαι ενεργός στα social media.

Η RW Marketing Team αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους διαφημιστές, εξειδικευμένους στο real estate online marketing. Στόχος είναι η δραματική αύξηση των lead αλλά και οι προώθηση των ακινήτων των μεσιτών μας.

Πρέπει να βρω μια εξειδικευμένη εταιρεία να αναλάβει το keyword research, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των google ads ώστε να έχω προβολή στη google.

Τα Google Ads δεν είναι παιχνίδι. Είναι μια πολύ απαιτητική συνεχής εργασία που στόχο έχει να μεγιστοποιήσει την προβολή και τις επισκέψεις των πελατών στα ακίνητα των μεσιτών μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα μας είχε το καλύτερο conversation rate στον κλάδο!! * διαθέσιμα επιπλέον δεδομένα.

Πρέπει να διαπραγματευτώ με όλα τα κύρια και δευτερεύοντα portals και να αποφασίσω το κατάλληλο πακέτο προβολής για μένα! Πρέπει να αναλάβω αυτό το υπέρoγκο κόστος!

Η ReWize αναλαμβάνει τη διαφήμιση των ακινήτων των μεσιτών μας ΔΩΡΕΑΝ στα πιο ελκυστικά πακέτα προβολής ελληνικών και ξένων διάσημων των portals. Η λίστα μεγαλώνει συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς!

Πρέπει να ελέγχω συνεχώς αν κάποιοι πελάτες μου, τελικά αγόρασαν το ακίνητο που τους υπέδειξα και με παρέκαμψαν.

Μέσω του RW Consultancy οι μεσίτες μας έχουν πρόσβαση σε δικηγόρους που αναλαμβάνουν άμεσα και με συνέπεια τον νομικό έλεγχο ακινήτων με πιθανούς πελάτες που παρέκαμψαν τους μεσίτες μας. Έτσι διασφαλίζουμε τα διαφυγόντα κέρδη των μεσιτών μας!

Δε μπορώ να βρω καλά ακίνητα, ούτε ιδιοκτήτες για να ικανοποιήσω τις ζητήσεις των πελατών μου.

Μέσα από εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία όπως bots web scarping, ai spider data inspection, καθώς και με την φυσική ομάδα μας, οι μεσίτες μας αποκτούν πρόσβαση στο ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο property bucket όπου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ακίνητα σε στάδιο pre listing με όλες τις δομημένες πληρoφορίες συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων ιδιοκτητών! Έτσι οι μεσίτες έχουν πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων όπου μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν και βρουν επιπλέον ακίνητα για τους πελάτες τους!

Αναζητώ να βρω καλούς και αξιόπιστους συνεργάτες μεσίτες, που να μπορώ να εμπιστευτώ και να συνεργαστώ χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μέσα από την καταγραφή όλων τον κινήσεων στο RW Control είναι πραγματικά αδύνατον ένας συνεργάτης του δικτύου της ReWize να εξαπατήσει έναν άλλον. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί μας είναι ξεκάθαροι και απόλυτοι, καθώς και η πολιτική μας που προστατεύει τα πνευματικά αλλά και ουσιαστικά δικαιώματα τόσο των μεσιτών όσο και των πελατών μας.

Έχω αρκετή δουλειά και αισθάνομαι ότι χάνω τα δεδομένα, ή ότι αρκετοί πελάτες μου διαφεύγουν και δεν εξυπηρετούνται σωστά και γρήγορα.

Παρατηρήσαμε τον χρόνο που χρειάζεται ένας μεσίτης να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Είδαμε τα τόσα χαμένα δεδομένα να μην γίνονται leads άρα να χάνονται πελάτες! Βρήκαμε τη λύση. H RW FDS γραμματεία μας εξυπηρετεί real time όλες τις ζητήσεις που έρχονται στη ReWize από όλα τα κανάλια, αποθηκεύει τα δεδομένα του πελάτη, αποθηκεύει τα δεδομένα της ζήτησης και παραδίδει στον μεσίτη έτοιμη δομημένη πληροφορία για να μην χάνει χρόνο! Επίσης μπορεί να στέλνει αυτόματες προσφορές στους νέους πελάτες σύμφωνα με τη ζήτηση τους ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος εξυπηρέτησης και όλα αυτά από τον λογαριασμό mail του μεσίτη! Τέλος διασφαλίζει ότι δεν χάνονται πολύτιμα δεδομένα πελατών!

Αρκετοί ιδιοκτήτες πελάτες μου, διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν την κατάλληλη ενημέρωση από μένα ενώ μου έχουν αναθέσει το ακίνητο τους.

Το RW Owner’s Panel είναι η λύση. Η ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα ιδιοκτητών ακινήτων ή μεγάλων χαρτοφυλακίων είναι ενα εργαλείο reporting ώστε κανείς να μην μένει στο σκοτάδι! Επίσης εβδομαδιαία reports αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες σχετικά με την πρόοδο πώλησης του ακινήτου τους!

Δεν έχω αξιόπιστα εργαλεία να εκτιμήσω σωστά την αξία ενός ακινήτου.

Η ReWize έχει κατασκευάσει ένα επαναστατικό εργαλείο AI εκτίμησης * demo το οποίο βασίζεται στον όγκο των μεγάλων δεδομένων. Όσο αυξάνεται το χαρτοφυλάκιο και οι κινήσεις τόσο πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις θα λαμβάνουμε για τις αξίες των ακινήτων.

Έχω τόσο όγκο εργασίας που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους πραγματικούς πελάτες με αυτούς που απλά κοιτάνε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συγκεντρωθώ εκεί που αξίζει!

Η RW έχει κατασκευάσει το επαναστατικό εργαλείο CTB Client tracking behavior. Αυτό το εργαλείο είναι η επιτομή της τεχνολογίας και της ανάλυσης των δεδομένων. Διασφαλίζει το KYC και ξεκινάει από την παράκαμψη της μεσιτικής αμοιβής μέχρι τη συμπεριφορά των πελατών σε σχέση με αυτό που είπαν ότι ψάχνουν. * απαιτείται online παρουσίαση.

Μου είναι αδύνατον να θυμάμαι πόσο μάλλον να ενημερώνω τους πελάτες μου για όλα τα νέα ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά και τους ταιριάζουν!

Οι αυτοματισμοί μας κάνουν όλα τα απαραίτητα property & client matchings σε εβδομαδιαία βάση και ενημερώνουν το σύνολο του πελατολογίου για νέα ακίνητα ή και παλαιότερα με αλλαγμένη τιμή, μέσα από τα προεπιλεγμένα κανάλια! Έτσι διασφαλίζουμε ότι τίποτα δε ξεχνιέται.

Αισθάνομαι άβολα όταν δεν αποκαλύπτω τηλεφωνικά την τοποθεσία του ακινήτου γιατί φοβάμαι να δώσω οποιοδήποτε στοιχεία πριν υπογράψει εντολή υπόδειξης ο ενδιαφερόμενος και νιώθω ότι αυτό είναι αντιεπαγγελματικό.

Η RW μέσα από το ειδικό σύστημα Registration προωθεί τους πελάτες να εγγραφούν στο ειδικό περιβάλλον όπου συνενούν εκ των προτέρων ότι όποιο ακίνητο επισκεφθούν επέχει θέση ηλεκτρονικής εντολής υπόδειξης. Έτσι ο μεσίτης απλά προωθεί το λινκ του ακινήτου και ο πελάτης μετά την εγγραφή αποκτά εκτεταμένη πρόσβαση στα δεδομένα του ακινήτου.

Αν θέλω να είμαι ένας σύγχρονος μεσίτης ΠΡΕΠΕΙ και να κάνω σωστά αλλά και να πληρώνω όλα τα παραπάνω έξοδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα μου! Αν τα κάνω όλα αυτά δεν έχω χρόνο να είμαι μεσίτης!

Αυτό ακριβώς λύνει η ReWize. Αναλαμβάνει τα πάντα που δε χρειάζεται ένας μεσίτης να ασχολείται. Έτσι ο μεσίτης έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με τα σημαντικά!

Είσαι έτοιμος να εξελίξεις την επιχείρησή σου;
Έλα στη ReWize!

    Hello! Ονομάζομαι

    Ασχολούμαι με το Real Estate

    

    Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή

    

    Μπορείτε να μου στείλετε email στο:

    ή να με καλέσετε στο τηλέφωνό μου

    Μήνυμα:

    Back to rewize.com