Rewize
Propers

Το πρώτο σου βήμα στη Μεσιτεία! Έχεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου από οπουδήποτε βρίσκεσαι με ένα κινητό και μια σύνδεση στο internet; Τα πακέτα Rewize Proper είναι για εσένα!

Be the Rewize Proper.

#Proper

Γίνε #Proper από 9ευρώ/μήνα στη Rewize και μοιράσου μαζί μας τις πληροφορίες ακινήτων που γνωρίζεις!

Καταχώρησε τις πληροφορίες στο Rewize Control ή στο ειδικά σχεδιασμένο App και αποζημιώσου, όταν το ακίνητο αυτό πουληθεί ή μισθωθεί. Χτίσε το δικό σου portfolio ακινήτων αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου και μοιράζοντας την πληροφορία στους ειδικούς!

#SilverProper

Είσαι επαγγελματίας μηχανικός, δικηγόρος ή απασχολείσαι σε τομέα που εντάσσεται στη σφαίρα του Real Estate;

Έχεις πληροφορίες ή πρόσβαση σε ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να τα πουλήσουν ή να τα μισθώσουν; Αξιοποίησε αυτές τις πληροφορίες, γίνε τώρα ο νέος #SilverProper της Rewize από 29€/μήνα και χτίσε μια νέα παθητική πηγή εισοδήματος!

Το πακέτο αυτό είναι σχεδιασμένο γι’ αυτούς που δε θέλουν να ασχολούνται με ενδιαφερόμενους πελάτες παρά μόνο με την εισαγωγή ακινήτων στο σύστημά μας!

#GoldProper

Είσαι επαγγελματίας και σκέφτεσαι σοβαρά να γίνεις Broker ακινήτων, εκπροσωπώντας μόνο ιδιοκτήτες;

Έχεις πρόσβαση σε χαρτοφυλάκια ή γνωρίζεις ιδιοκτήτες που θέλουν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους; Τότε γίνε #GoldProper στη Rewize μόνο από 39€/μήνα και χτίσε τη δική σου επιχείρηση παράλληλα με την κύρια δραστηριότητα σου και αύξησε τα εισοδήματα σου στο Max!

Το πακέτο αυτό είναι σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την πλήρη καταγραφή και εκπροσώπηση ιδιοκτητών ακινήτων, χωρίς να εξυπηρετούν δυνητικούς αγοραστές. Οι #GoldPropers της Rewize είναι Μεσίτες και εκπροσωπούν αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες πριν και κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας και έρχονται σε επαφή μόνο με άλλους Agents του δικτύου της Rewize, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε ενδιαφερόμενους πελάτες.

Pricing

Proper

Εσύ καταχωρείς τα βασικά στοιχεία στοιχεία των ακινήτων και των ιδιοκτητών, η Rewize αναλαμβάνει την διαδικασία πώλησης ή μίσθωσης και εσύ κερδίζεις το 10% απο την πλευρά του ιδιοκτήτη.

€9

/μήνα

€99

/έτος

Εξοικονομείς €9

Silver Proper

Εσύ καταχωρείς τα πλήρη στοιχεία των ακινήτων. Η Rewize αναλαμβάνει τη διαδικασία πώλησης/μίσθωσης και εσύ κερδίζεις το 50% της μεσιτικής αμοιβής από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

€29

/μήνα

€299

/έτος

Εξοικονομείς €49

Gold Proper

Εσύ αναλαμβάνεις όλη τη διαδικασία της εισαγωγής, αλλά και τη διαδικασία της πώλησης/μίσθωσης του ακινήτου με την βοήθεια της Rewize και κερδίζεις το 100% της μεσιτικής αμοιβής από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

€39

/μήνα

€399

/έτος

Εξοικονομείς €69

Back to rewize.com