Rewize
Pricing & Features

EcoSystem on demand. Κάνεις χρήση μόνο ό,τι χρειάζεσαι! Δες παρακάτω τα πακέτα με τις τιμές και όλα τα Business & Tech features.

Η Rewize για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα δοκιμασμένο ολοκληρωμένο pricing υποστηρικτικών υπηρεσιών γύρω από το Μεσίτη, που διαφοροποιείται από τις παροχές των παραδοσιακών μεσιτικών δικτύων, δίνοντας την ελευθερία επιλογών πίσω σε αυτόν! Ο μεσίτης δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χρήση όλων των επιλογών, αλλά μόνο ό,τι χρειάζεται. Άλλωστε, ο κάθε Μεσίτης έχει διαφορετικές ανάγκες και κάνει διαφορετικές επιλογές.

Υβριδικό μοντέλο pricing

Με ένα νέο υβριδικό μοντέλο pricing ο κάθε Μεσίτης μπορεί να πάρει τον έλεγχο της επιχείρησής του στα χέρια του.

ReWize Agents

Σίγουροι για την επιτυχία σου

Στη Rewize είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου, γιατί πολύ απλά το είδαμε να δουλεύει! Είμαστε τόσο σίγουροι, που θέλουμε να αμειβόμαστε μόνο όταν αμείβεσαι κι εσύ! Μάθε περισσότερα για το Pricing παρακάτω.

ReWize Agents

Rewize Business Logic

75% προμήθεια στους Agents από το 1ο συμβόλαιο!

80% προμήθεια για τους Verified Team Leaders

12.000€ Annual Cap και μετά το 99% της προμήθειας είναι δικό σου

Pricing

New Offer %

Full Agent

Απέκτησε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα ακίνητα και τους πελάτες της Rewize, κέρδισε απο το συνεχές Property & Client Lead Generation. Χρισημοποίησε τεχνολογία αιχμής στο maximum.

€59

/μήνα

€599

/έτος

Εξοικονομείς €109

ReWize Agents
 

Proper πακέτο

Με αυτό το πακέτο, εσύ καταχωρείς τα βασικά στοιχεία των ακινήτων και των ιδιοκτητών, η Rewize αναλαμβάνει την διαδικασία πώλησης ή μίσθωσης και εσύ κερδίζεις το 10% απο την πλευρά του ιδιοκτήτη.

€9

/μήνα

€99

/έτος

Εξοικονομείς €9

 

Silver Proper πακέτο

Με αυτό το πακέτο, εσύ καταχωρείς τα πλήρη στοιχεία των ακινήτων. Η Rewize αναλαμβάνει τη διαδικάσια πώλησης/μίσθωσης και εσύ κερδίζεις το 50% της μεσιτικής αμοιβής από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

€29

/μήνα

€299

/έτος

Εξοικονομείς €49

2nd Choice

Gold Proper πακέτο

Με αυτό το πακέτο, εσύ αναλαμβάνεις όλη τη διαδικασία της εισαγωγής, αλλά και τη διαδικασία της πώλησης/μίσθωσης του ακινητού με την βοήθεια της Rewize και κερδίζεις το 100% της μεσιτικής αμοιβής απο την πλεύρα του ιδιοκτήτη.

€39

/μήνα

€399

/έτος

Εξοικονομείς €69

Business Features

Tech Features

Back to rewize.com