Problems
& Solutions

Στη ReWize έχουμε σαν αποστολή να κάνουμε τη ζωή του μεσίτη πιο εύκολη μέσω της τεχνολογίας. Για αυτό το λόγο, και μέσα από τη μακροχρόνια ενασχόλησή μας με το Real Estate, εστιάσαμε σε κάποια βασικά καθημερινά προβλήματα και αποφασίσαμε να τα λύσουμε με τους παρακάτω τρόπους :

Τσεκάρεις online αν ένας πελάτης που ετοιμάζεται να το πουλήσει έχει ήδη υπογράψει στον Μεσίτη της Rewize

Ανεβάζεις τα έγγραφα του ακινήτου τους

Ανανεώνεις την εντολή ανάθεσης ηλεκτρονικά

Βρίσκεις πληροφορίες για τους πελάτες όπως χώρα, γλώσσα, κτλ.

Αποκτάς πρόσβαση στους δείκτες ετοιμότητας πώλησης καθώς και το property health score

Βλέπεις τους πελάτες που το επισκέφθηκαν ηλεκτρονικά και φυσικά

Ο Μεσίτης εργάζεται στο δρόμο, και δεν μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμος

Η υπηρεσία μας FDS ( Front Desk Support ) απαντάει άμεσα στους ενδιαφερόμενους πελάτες, καταγράφει τη ζήτηση και την καταχωρεί στο σύστημα μας! Οι πελάτες λαμβάνουν άμεσα προσφορές και ο Μεσίτης ξεκινάει την επικοινωνία με τον πελάτη του από προχωρημένο στάδιο. Εξοικονομεί χρόνο ερχόμενος σε επαφή μόνο με πραγματικούς ενδιαφερόμενους.

Ο Μεσίτης δε μπορεί να ενημερώνει ολόκληρο το πελατολόγιο του για κάθε νέο ακίνητο που ταιριάζει σε κάθε ζήτηση χειροκίνητα

Το Rewize Control κάνει όλη τη δουλειά για σένα μέσα από αναβαθμισμένους έξυπνους τρόπους Matching με ολόκληρο το portfolio ακινήτων. Πραγματοποιεί αυτόματη επικοινωνία μέσω διαφορετικών καναλιών, ώστε να είναι βέβαιο ότι ο πελάτης θα λάβει την προσφορά. Ακόμα και οι sleeping clients ξυπνάνε από τους αυτοματισμούς μας!

Ο Μεσίτης δεν χρειάζεται να βρίσκει τα ακίνητα πάντα μόνος του!

Στη Rewize παρέχουμε εσωτερικό σύστημα Lead Generation με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του ακινήτου καθώς και τα στοιχεία των ιδιοκτητών. Επίσης παρέχουμε ένα μαγικό δείκτη System Property Score ώστε να μπορεί με ευκολία ο Μεσίτης να διακρίνει ποιο ακίνητο είναι πιο εμπορικό και άρα θα μπορεί να πουληθεί άμεσα.

Ο Μεσίτης δεν έχει χρόνο για χάσιμο με πελάτες που απλά κοιτάνε

Το Rewize Control έχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των δεδομένων, με αποτέλεσμα να προσφέρει στον Μεσίτη εκείνα τα εργαλεία που απαιτούνται ώστε να διακρίνει αν ο πελάτης είναι ενεργός ενδιαφερόμενος ή όχι καθώς και επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες.

Ο Μεσίτης δεν έχει τη δυνατότητα και τον χρόνο να ελέγχει κάθε φορά, ποιοί πελάτες του προσπάθησαν να τον παρακάμψουν

Το νομικό τμήμα της ReWize, εκτελεί νομικούς ελέγχους για κάθε ακίνητο που βγαίνει εκτός αγοράς, παρέχοντας παράλληλα στο μεσίτη τα έγγραφα που αποδεικνύουν την πράξη. Προϋπόθεση της υπηρεσίας είναι ο Μεσίτης να έχει ανεβάσει κατά την καταχώρηση του ακινήτου τα έγγραφα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική ιδιοκτησία του ακινήτου.

Ο Μεσίτης δε μπορεί να ενημερώνει συνεχώς όλους τους ιδιοκτήτες για την πορεία πώλησης του ακινήτου

Για αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί το Owner's Panel. Κάθε ιδιοκτήτης κάνοντας εγγραφή στο ReWize.com, έχει πρόσβαση σε στατιστικά για την προβολή των ακινήτων του και ενημερώσεις για τις φυσικές και ηλεκτρονικές υποδείξεις που πραγματοποιήθηκαν. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα αποστολής εγγράφων και ανανέωσης των εντολών ανάθεσης ηλεκτρονικά. Μέσω της ReWize η επικοινωνία μεταξύ μεσίτη και ιδιοκτήτη αυτοματοποιείται και γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Η ReWize δε περιορίζεται μόνο στη βελτίωση της καθημερινότητας του μεσίτη. Στόχος μας είναι να αναδιαμορφώσουμε την αγορά του Real Estate στη χώρα και να γίνουμε οι πρωταγωνιστές του αύριο. Έλα σήμερα στην ομάδα μας για να πετύχουμε όλοι μαζί!

Back to rewize.com